Cliënten

Ervaringen van cliënten

Als je de regie in je leven hebt overgedragen aan de meningen van anderen en je eigen gedachten, dan wordt het tijd dat je met Caroline in gesprek komt. ACT Therapie biedt perfecte handvatten bij het terugkrijgen van de regie op jouw eigen leven. Het laat je nadenken over ‘hoe je het altijd deed en waarom je het altijd op die manier deed. Waarom zijn anderen zo van invloed op jouw bestaan en jouw keuze? Welke mensen laat je toe in jouw bus, de bus waar jij de bestuurder van bent. Wie laat je bepalen waar de reis naartoe gaat? Wie laat je ook daadwerkelijk het stuur overnemen?

Welke route je zelf wilt volgen, leer je inzichtelijk te krijgen door de ondersteuning van Mindstuff. Ik heb geleerd om mijn angsten onder ogen te zien en rustig te blijven op het moment dat mijn gedachten de regie over willen nemen. En nee, mijn angsten zijn niet allemaal weg. Angsten horen bij het leven. Door met mijn ‘gedachten in gesprek te gaan’ heb ik balans gevonden in mijn leven. Wie ben ik en wie wil ik zijn. Minder piekeren, minder onrust. Ik heb er een rustiger leven van gekregen, heerlijk!

Freek

Het belangrijkste dat ik uit de ACT therapie heb gehaald is dat ik negatieve gevoelens en gedachten niet meer wegstop. Bij eerdere pogingen daar iets aan te doen bleef ik hangen in het ‘waarom’; ik probeerde door te analyseren me beter te voelen. Caroline heeft me geleerd d.m.v. ACT m’n gevoel te onderkennen en er vooral concreet iets mee te doen. Ik voel me ‘lichter’ en kan nu veel beter relativeren. Ik kan het zeker aanraden!

Josien

Ms. Rietveld is a professional therapist. She is well committed to mental well-being of people. Her approach, namely ACT, relies on simple facts yet powerful. As the Country Director of a child based NGO and a fellow consultant of hers; I would be glad to recommend her.

Ersin