Cliënten

Ervaringen van cliënten

ACT en de coaching door Caroline hebben me geholpen in een periode waarin ik wel wat hulp kon gebruiken. Geen ellenlang en zwaar traject, maar praktisch, laagdrempelig, licht en met humor. Ik heb de waarde van meditatie herontdekt en heb ontdekt dat je je anders kunt verhouden tot je gedachten. Caroline heeft me professioneel door de methode heen geleid en is een heel benaderbare en betrokken coach. Je hoeft zeker niet te wachten met het volgen van ACT totdat het niet meer gaat. Deze methode biedt handvatten om om te gaan met alle dingen die op je pad komen. Van harte aanbevolen dus!

Nelly

Door de sessies met Caroline heb ik geleerd met een knipoog naar mijn eigen gedachten te kijken. Om het niet te serieus te nemen en me niet te laten ompraten door mijn verstand. Ik heb heel erg veel over mezelf geleerd, maar ook over mijn kijk op de wereld en wat ik precies belangrijk vind. Caroline is lief, zorgzaam, kundig en benaderd de problematiek wanneer nodig serieus, maar ook heel belangrijk: met humor en luchtigheid. Ze is makkelijk te benaderen en denkt met je mee waardoor je het gevoel hebt dat ze naast je staat. Ik heb de sessies als heel waardevol ervaren en ik zou het zeker aanbevelen!

Manouk

Samen met Caroline heb ik zo’n tien jaar geleden de NLP Practitioner-opleiding gedaan.
Ondanks mijn eigen coachopleiding, -ervaring en -vaardigheden was ik de laatste tijd op zoek naar wat meer innerlijke rust en een manier om de controle los te kunnen laten. Daarin ben ik inmiddels geslaagd.
Caroline heeft me via online gesprekken wegwijs gemaakt in ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en ik moet zeggen: zowel de methode als Caroline zijn aanraders!!! Dank je wel, Caroline, voor je prettige, rustige en kundige begeleiding en voor de leuke methode. Van die filmpjes en oefeningen werd ik blij; het waren echte eyeopeners voor mij!

Wilma

Als je de regie in je leven hebt overgedragen aan de meningen van anderen en je eigen gedachten, dan wordt het tijd dat je met Caroline in gesprek komt. ACT Therapie biedt perfecte handvatten bij het terugkrijgen van de regie op jouw eigen leven. Het laat je nadenken over ‘hoe je het altijd deed en waarom je het altijd op die manier deed. Waarom zijn anderen zo van invloed op jouw bestaan en jouw keuze? Welke mensen laat je toe in jouw bus, de bus waar jij de bestuurder van bent. Wie laat je bepalen waar de reis naartoe gaat? Wie laat je ook daadwerkelijk het stuur overnemen?

Welke route je zelf wilt volgen, leer je inzichtelijk te krijgen door de ondersteuning van Mindstuff. Ik heb geleerd om mijn angsten onder ogen te zien en rustig te blijven op het moment dat mijn gedachten de regie over willen nemen. En nee, mijn angsten zijn niet allemaal weg. Angsten horen bij het leven. Door met mijn ‘gedachten in gesprek te gaan’ heb ik balans gevonden in mijn leven. Wie ben ik en wie wil ik zijn. Minder piekeren, minder onrust. Ik heb er een rustiger leven van gekregen, heerlijk!

Freek

Het belangrijkste dat ik uit de ACT therapie heb gehaald is dat ik negatieve gevoelens en gedachten niet meer wegstop. Bij eerdere pogingen daar iets aan te doen bleef ik hangen in het ‘waarom’; ik probeerde door te analyseren me beter te voelen. Caroline heeft me geleerd d.m.v. ACT m’n gevoel te onderkennen en er vooral concreet iets mee te doen. Ik voel me ‘lichter’ en kan nu veel beter relativeren. Ik kan het zeker aanraden!

Josien

Ms. Rietveld is a professional therapist. She is well committed to mental well-being of people. Her approach, namely ACT, relies on simple facts yet powerful. As the Country Director of a child based NGO and a fellow consultant of hers; I would be glad to recommend her.

Ersin